۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

  • 07 ژانویه 2017 - 10:18
  • 425 بازدید
برگزاری نشست تربیتی با حضور حجت الاسلام عابدینی
برگزاری نشست تربیتی با حضور حجت الاسلام عابدینی

برگزاری نشست تربیتی با حضور حجت الاسلام عابدینی

نشست اخلاقی- تربیتی با حضور حجت الاسلام عابدینی در مرکز تخصصی اخلاق قم برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد، «حجت الاسلام والمسلمین عابدینی»، “کارشناس برنامه سمت خدا” صداوسیما  در مرکز تخصصی اخلاق قم وابسته به بنیاد علمی فرهنگی هاد حضور پیدا نمود. گفتنی است که ایشان در ضمن نشست علمی- اخلاقی به […]

نشست اخلاقی- تربیتی با حضور حجت الاسلام عابدینی در مرکز تخصصی اخلاق قم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد، «حجت الاسلام والمسلمین عابدینی»، “کارشناس برنامه سمت خدا” صداوسیما  در مرکز تخصصی اخلاق قم وابسته به بنیاد علمی فرهنگی هاد حضور پیدا نمود.

گفتنی است که ایشان در ضمن نشست علمی- اخلاقی به طرح مباحث تربیتی با حضور استادان، طلاب و همکاران بنیاد هاد در قم پرداخت.

ایشان در ابتدا با طرح سوالاتی همچنون : چرا حرکت نمی­کنیم؟؛ چرا حرکت­مان سریع نیست؟؛ چرا به حقیقت مطلوب نمی­رسیم؟؛ بحث نیاز را مطرح کردندکه نیاز چیست؟، و حقیقتش چیست؟ و چگونه ادراکِ نیاز، سبب حرکت است؟ و اگر نباشد حرکت اتفاق نمی افتد.

وی با اشاره به کلام مرحوم علامه در المیزان ، اولین علم فطری بشر،را ادراک نیاز دانستند. و چنین افزودند:

حقیقتا هر نیازی در وجود انسان و عالَم ـ که همه عالم، عین احتیاج است ـ سبب رابطه است. هر نیازی، رافع نیاز می خواهد. هر موجودی به مقدار نیاز، با رافع نیازش ارتباط دارد؛ زیرا رفع نیازش را با آن می­بیند و لذا محقق می شود. انسان در میان موجودات، نیازمندترین موجودات است.

وی در بخش از سخنان خود گفتند:اگر خداوند می­خواهد انسان را خلیفه خود قرار دهد، باید ارتباط انسان با خدا از بقیه بیشتر باشد، پس باید مرتبط ترین باشد. بنابراین انسان باید نیازمندترین باشد تا بتواند مرتبط ترین باشد.

شیطان این جهت را به خوبی می داند. می داند که انسان فطرتا نیازش باعث ارتباط با رافع نیاز است، لذا از ابتدا به دنبال این است که رافع نیاز انسان خدا نباشد و رافع نیاز را در اغیار بداند. نمی­گوید نیاز و یا رافع نیاز نباشد، بلکه می­داند که نیاز هست و رافع نیاز هم می­خواهد[اما رافع نیاز را وارونه معرفی می کند].

هرچقدر ادراک نیاز بیشتر بشود، سرعت حرکت بیشتر می­شود. گاهی نیاز هست اما ادراکش نیست. نیاز اگر شدید بشود، اجابت سرعت پیدا می کند.استاد عابدینی با اشاره به جریان حضرت موسی علیه السلام و حضرت شعیب علیه السلام چنین نتیجه گرفتنداگر ادراک نیاز به اوج برسد قطعا اجابت اتفاق می افتد.

 وی درپایان توصیه کردند که در دنیا برای رفع نیاز، باید از همان ابتدا سراغ خداوند متعال برویم، در لحظه جدایی از این عالم نیز، اول کسی که به سراغمان خواهد آمد، خداوند تبارک و تعالی خواهد بود. و اگر کسی ابتدا سراغ واسطه ها رفت و بعد از ناامیدی از واسطه ها سراغ خداوند را گرفت، در آن عالم هم مطابق اینجا آخر سر خداوند به دادش می رسد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

جواب سئوال زیر را وارد نمایید *