۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

  • 24 آوریل 2017 - 12:21
  • 470 بازدید
دیدار برخی از اعضای بنیاد علمی فرهنگی هاد با حضرت آیت الله علوی گرگانی دام ظله
دیدار برخی از اعضای بنیاد علمی فرهنگی هاد با حضرت آیت الله علوی گرگانی دام ظله

دیدار برخی از اعضای بنیاد علمی فرهنگی هاد با حضرت آیت الله علوی گرگانی دام ظله

بسم الله الرحمن الرحیم به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد ، آیت‌الله سید محمد علوی گرگانی  در دیدار برخی از اعضای بنیاد علمی فرهنگی هاد با بیان اینکه باید بتوانیم در برابر ذات حضرت حق سر تسلیم فرود آوریم، اظهار کرد: برای هر طلبه یکی از ضروریات همین نکته است که باید به آن اهتمام […]

بسم الله الرحمن الرحیم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد ، آیت‌الله سید محمد علوی گرگانی  در دیدار برخی از اعضای بنیاد علمی فرهنگی هاد با بیان اینکه باید بتوانیم در برابر ذات حضرت حق سر تسلیم فرود آوریم، اظهار کرد: برای هر طلبه یکی از ضروریات همین نکته است که باید به آن اهتمام داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد:‌ تنها خدا می‌تواند ضرر را برطرف کند و خیری به فرد برساند و فرد باید بداند تمام امور به دست حضرت حق است.

این مرجع تقلید با بیان اینکه این امر یکی از مراحل اعتقادی هر انسان مؤمن است گفت: باید معتقد بود که امورات به دست پروردگار محقق می‌شود و اعتقاد فرد نیز بر همین اساس باشد.

وی عنوان کرد: اگر خداوند به بنده‌ای عنایت پیدا کند، آن عمل شدنی می‌شود ارشاد به معنای راهنمایی است که از سوی خداوند محقق می‌شود.

آیت‌الله علوی گرگانی خاطرنشان کرد: خداوند صلاح و مصلحت را می‌داند و کار خداوند بر اساس حکمت است.

وی عنوان کرد: شخص مؤمن مسلمان تسلیم امر خدا است، اگر این اعتقاد را پیدا کنیم به مرحله‌ای می‌رسیم که قرب حضرت حق نصیب ما می‌شود، انبیا و اولیا آمدند تا این موضوع را بفهمانند که اعتقاد به خدا داشته و خدا را حاکم بدانیم.

استاد حوزه علمیه قم تأکید کرد: هر فرد باید از هر نظر ایمان خود را تقویت کند و اعتقاد خود را به جایی برساند که در برابر حضرت حق تسلیم محض باشد.

وی عنوان کرد: تقوا از جمله نکات اصلی است که هر فردی در هر شغل و رشته تحصیلی آن را داشته باشد موفق می‌شود.

آیت‌الله علوی گرگانی با بیان اینکه انسان نباید در هیچ شرایطی خود را برتر از دیگران بداند گفت: طلبه ایده‌آل فردی است که تقوا داشته باشد و خداوند در قرآن نیز بر کسب تقوا تأکید می‌کند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*