۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

  • 29 آگوست 2017 - 9:09
  • 450 بازدید
در بنیاد علمی- فرهنگی هاد برگزار شد:مراسم بزرگداشت شهادت امام محمد باقر(ع)
در بنیاد علمی- فرهنگی هاد برگزار شد:مراسم بزرگداشت شهادت امام محمد باقر(ع)

در بنیاد علمی- فرهنگی هاد برگزار شد:مراسم بزرگداشت شهادت امام محمد باقر(ع)

بسمه تعالی به گزارش پایگاه اطلاع ­رسانی بنیاد هاد، «حجت الاسلام والمسلمین محمد عمومی»، در مراسم بزرگداشت شهادت امام محمد باقر(ع) که با حضور طلاب، استادان و همکاران بنیاد علمی- فرهنگی هاد برگزار شد، با اشاره به اصالت اسلام و دینداری، اظهار کرد: قرآن ابوذر غفاری و سلمان فارسی، همان قرآن ابوجهل و ابوسفیان است، […]

بسمه تعالی

به گزارش پایگاه اطلاع ­رسانی بنیاد هاد، «حجت الاسلام والمسلمین محمد عمومی»، در مراسم بزرگداشت شهادت امام محمد باقر(ع) که با حضور طلاب، استادان و همکاران بنیاد علمی- فرهنگی هاد برگزار شد، با اشاره به اصالت اسلام و دینداری، اظهار کرد: قرآن ابوذر غفاری و سلمان فارسی، همان قرآن ابوجهل و ابوسفیان است، اما مهم پایبندی به اصول آن است که ابوذر و سلمان را ساخته است.

وی، با اشاره به روایت “مَـنْ أَصْلَـحَ مَا بَيْنَهُ وَبَيْنَ اللَّهِ أَصْلَـحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَبَيْنَ النَّاسِ، وَمَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ، وَمَنْ كَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ كَانَ عَلَيْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ”، افزود: کسی که خود را در اختیار خداوند خویش قرار دهد، به یقین از فتنه های روزگار خویش رها خواهد شد و از اهل نجات قرار خواهد گرفت.

مدیر مدرسه عالی فقه دارالهدی، با اشاره به این روایت امام باقر(ع) “مَنْ لَمْ يَجْعَلِ اللَّهُ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظاً فَإِنَّ مَوَاعِظَ النَّاسِ لَنْ تُغْنِيَ عَنْهُ شَيْئاً”، اضافه نمود: در مقابل دسته قبل، کسانی هستند که خود را در مقابل آزمایش های زندگی حفظ نکردند و خود را تسلیم ثروت و مقام و لذایذ دنیوی نمودند. قرآن در دستان این افراد همان قرآن ابوجهل و ابوسفیانی است و موعظه های مردم هم هیچ نفعی برای آنها نخواهد داشت.

حجت­ الاسلام والمسلمین عمومی زندگی “ادواردو آنیلی” را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: نمونه بارز فردی که خود را در اختیار خداوند متعال قرار داد، این جوان ایتالیایی از خانواده صاحب نفوذ و ثروتمند بود که روزی بر حسب اتفاق چشمش به قرآن افتاد و به برکت آن، جرقه ایمان در قلبش زده شد و با این که از طرف خانواده خود طرد شد، به اسلام روی آورد و در پایان نیز به طرز مشکوکی به قتل رسید.

وی با بیان این که موعظه، باید نرمش، خیرخواهی و تکان دادن قلب را در دل خود داشته باشد تا اثرگذار باشد، عنوان کرد: گاهی موعظه علما، تا آن اندازه دارای اثر و نفوذ کلام است که در عمق وجود آدمی نفوذ می کند. این اثرگذاری نشان از مراقبه، تهجد و تقوای صاحب موعظه دارد.

مدیر مدرسه عالی فقه دارالهدی، در پایان، با اذعان این که احساس عجز و فقر مطلق، اصلی ترین رمز موعظه است، خاطرنشان نمود: هر انسانی نیاز به موعظه دارد و نباید خود را بی نیاز به موعظه بداند. یکی از آفت های جامعه ما، ناخوشایندی جوانان از موعظه است که باید نسبت به اصلاح آن اقدام کرد.

در ادامه این جلسه مداحان اهل بیت علیهم السلام به مدیحه سرایی و عزاداری پرداختند و در نهایت همه بر سفره کرامت اهل بیت علیهم السلام نشستند.

تصاویر مربوطه:

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*