🔻قرآن می فرماید وقتي خداي متعال اهل جهنم را در فشار و شدت قرار مي دهد به ايشان مي فرمايد: أَلَمْ تَكُنْ آياتي تُتْلى عَلَيْكُمْ فَكُنْتُمْ بِها تُكَذِّبُون (مومنون:۱۰۵) ترجمه: به آنها گفته میشود آیا آیات من بر شما خوانده نمیشد، پس آن را تکذیب میکردید؟! 🔸مصداق اتمّ اين آيات مربوط به زمانی است كه […]
🔻قرآن می فرماید وقتي خداي متعال اهل جهنم را در فشار و شدت قرار مي دهد به ايشان مي فرمايد:
أَلَمْ تَكُنْ آياتي تُتْلى عَلَيْكُمْ فَكُنْتُمْ بِها تُكَذِّبُون
(مومنون:۱۰۵)
ترجمه: به آنها گفته میشود آیا آیات من بر شما خوانده نمیشد، پس آن را تکذیب میکردید؟!
🔸مصداق اتمّ اين آيات مربوط به زمانی است كه انبياء مي آمدند، قرآن یا كتب آسماني براي اين ها قرائت ميكردند ولی اين ها تكذيب ميكردند؛ اما ارائه آيات الهي مخصوص به آن زمان نبوده است بلكه هميشه خداوند متعال آیات را به ما دارد ارائه ميدهد.
🔹اگر بگوییم كه این آیات مربوط به زمان خاصی مثل زمان اصحاب لوط يا نوح عليهم السلام بوده است که يك آيه اي از يك كتاب آسماني مي آمد و منکرین ميگفتند: نه؛ به قول امروزي ها پويايي دين خدا از بين ميرود.
🔸اگر به دقت نگاه بشود مي بينيم كه آيات الهي يعني آنچه كه ما را به خير، توحيد و رشد دعوت ميكنند هميشه در زندگی ما هم هست، منتهي ما خودمان به نحوی اينها را ردّ ميكنيم. ما بين انتخاب حق و نفس درگيريهاي زيادي پيدا ميكنيم و راحتي نفس را انتخاب ميكنيم؛ در ريز و درشت مسائل زندگي ما، ارائه آيات حق تعالي هست. منتهي ما غالباً بهره چنداني نميبريم و راه نميدهيم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.