۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار موسسه » تازه های مراکز
  • 06 مارس 2016 - 23:12
  • 694 بازدید
مدیر مؤسسه دارالهدی هشدار داد :  حضور شیطان در شبکه‌های اجتماعی
مدیر مؤسسه دارالهدی هشدار داد :  حضور شیطان در شبکه‌های اجتماعی

مدیر مؤسسه دارالهدی هشدار داد : حضور شیطان در شبکه‌های اجتماعی

مدیر مؤسسه دارالهدی هشدار داد حضور شیطان در شبکه‌های اجتماعی زمینه نفوذ شیطان در فضای مجازی که افراد به صورت حقیقی باهم روبه رو نیستند و می توانند شخصیت خود را پنهان کنند، بسیار است. «حجت الاسلام محمدرضا مجیری»، در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد، با اشاره به آسیب های اخلاقی […]

مدیر مؤسسه دارالهدی هشدار داد

حضور شیطان در شبکه‌های اجتماعی

زمینه نفوذ شیطان در فضای مجازی که افراد به صورت حقیقی باهم روبه رو نیستند و می توانند شخصیت خود را پنهان کنند، بسیار است.mojiri

«حجت الاسلام محمدرضا مجیری»، در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد، با اشاره به آسیب های اخلاقی برخی شبکه‌های اجتماعی، گفت: در فضای مجازی به دلیل این که افراد به صورت حقیقی باهم روبه رو نیستند و می توانند شخصیت خود را پنهان کنند، زمینه برای نفوذ شیطان بیشتر است.

وی، با اشاره به ویژگی های قالب ارائه پیام های اخلاقی، افزود: باتوجه به نوع درخواست های جامعه، محتوای مسائل دینی باید کوتاه و با اختصار بیان شود؛ بنابراین دیگر نوشته های مفصل و طولانی مخاطبان زیادی ندارند.

مدیر مؤسسه دارالهدی با بیان این که سبک زندگی و نوع اشتغال انسان ها، آنان را به مختصر خوانی سوق داده است، اضافه نمود: بیان معارف عمیق با کوتاه ترین بیان، مهارتی است که باید آن را فرا گرفت، البته استحکام مطالب باید حفظ شود و زیر سؤال نرود.

سردبیر نشریه خلق به قالب های گوناگون تبیین معارف اشاره کرد و اظهار داشت: امروزه افزون بر کتاب، قالب های دیگری مانند شبکه های اجتماعی برای ارائه محتوا وجود دارد که باید از آن ها نیز در رساندن پیام اخلاقی استفاده کرد؛ بنابراین در ارائه محتوا رعایت تنوع و اختصار گویی بسیار مهم است.

 وی، با توجه به آسیب های اخلاقی استفاده از شبکه های اجتماعی، ادامه داد: به دلیل این که افراد به صورت حقیقی باهم روبه رو نیستند و می توانند شخصیت خود را پنهان کنند، زمینه برای نفوذ شیطان بیشتر بوده و سبب مطرح شدن نکات منحرف اخلاقی می شود.

این پژوهشگر حوزوی ابراز داشت: اگر هویت حقیقی یک فرد مشخص باشد، مسلما از انجام کارهای غیر اخلاقی اجتناب می کند، اما این حالت در فضای مجازی از بین می رود و سبب ناهنجاری هایی می شود.

حجت الاسلام مجیری به آسیب دیگر شبکه های اجتماعی اشاره کرد و بیان داشت: حتی اگر افراد در فضای مجازی با هویت حقیقی خود حضور داشته باشند، در بسیاری موارد با آسیب­های دیگری رو به رو هستند که اتلاف وقت یکی از آنها است، چه بسا بتوان گفت که اتلاف وقت از مصادیق لهو و لعب است.

 وی، با اشاره به چگونگی رساندن هشدارهای اخلاقی به مخاطبان شبکه اجتماعی، عنوان داشت: جریانات و افراد تأثیرگذار باید برای آگاهی دادن مخاطبان به صورت مستقیم ورود پیدا کنند و با ساختن گروه هایی بر اساس مبانی سالم ودینی، می توانند هشدار های اخلاقی را بیان کنند.

مدیر مؤسسه دارالهدی، در پایان، با اشاره به روش دیگر رساندن هشدار اخلاقی، خاطرنشان کرد: با استفاده از مقالات و کتاب های مفید و آسیب شناسی کردن در این عرصه نیز همچنان می توان اطلاع رسانی کرد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*