مدیر مؤسسه فرهنگی دارالهدی: فراگیری مهارتهای طلبگی به سالمسازی فضای تبلیغ دینی کمک میکند نتیجه ورود نکردن حوزه علمیه در مهارت های گوناگون رسانه ای، ورود افراد ناسالم است. «حجت الاسلام محمدرضا مجیری»، در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد، یکی از اساسی ترین رسالت های حوزه علمیه را تبلیغ دین دانست و ابراز […]
مدیر مؤسسه فرهنگی دارالهدی:
فراگیری مهارتهای طلبگی به سالمسازی فضای تبلیغ دینی کمک میکند
نتیجه ورود نکردن حوزه علمیه در مهارت های گوناگون رسانه ای، ورود افراد ناسالم است.
«حجت الاسلام محمدرضا مجیری»، در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد، یکی از اساسی ترین رسالت های حوزه علمیه را تبلیغ دین دانست و ابراز داشت: با وجود اهمیت این مسأله، می بینیم که مرکز تخصصی تبلیغ، در سال های نه چندان دور تأسیس شده است، در حالی که باید بعد از انقلاب حوزه علمیه به فکر ایجاد همچین مراکزی می شد.
وی با بیان این که باید حوزه علمیه از طلاب درخواست کار و مهارت کند، بیان داشت: متأسفانه حوزه علمیه در زمینه هایی مانند نظارت بر نویسندگی، سخنرانی ضعیف عمل می کند.
وارد نشدن طلاب در عرصه مهارت ها، افراد نامناسب را روی کار آورده است
حجت الاسلام مجیری، با تأکید بر ضعف قدرت نویسندگی در میان طلاب، اظهار کرد: این مسأله یک نقص بزرگ برای حوزه علمیه است؛ بنابراین می طلبد که حوزه علمیه در تمامی مهارت های مورد نیاز جامعه، طلابی را تربیت کرده تا از این طریق بتوانند تبلیغ دین کنند.
مدیر مؤسسه فرهنگی دارالهدی به ضرورت تربیت طلاب برای مهارت های طلبگی، اشاره کرد و یادآور شد: باید مراکزی در حوزه علمیه وجود داشته باشد که طلاب را برای نویسندگی و دیگر مهارت ها مانند فیلم سازی تربیت کنند، البته این عمل باید با نظارت حوزه علمیه انجام شود.
سردبیر نشریه اخلاقی خلق، با بیان این که فراگیری مهارت های طلبگی در راستای تبلیغ دین است، خاطرنشان کرد: نتیجه ورود نکردن حوزه علمیه در مهارت های گوناگون و رسانه ها، ورود افراد ناسالم وضد دین است؛ بنابراین حوزه علمیه باید آموزش مهارت ها را در کنار دروس حوزوی، در برنامه های رایج حوزه قرار دهد.
وی با اشاره به هزینه های حوزه علمیه برای طلاب گفت: در مقابل هزینه هایی که حوزه علمیه برای طلاب انجام می دهد، طلاب وظیفه دارند که در مهارت مورد علاقه خود، خبره شوند.
ظرفیت طلاب در فراگیری مهارت های طلبگی بسیار بالا است
حجت الاسلام مجیری به ظرفیت بالای طلاب در فراگیری مهارت ها اشاره کرد و افزود: بسیاری از طلاب در بدو ورود به انجام مهارت ها، نگرانی هایی دارند اما بعد از ورود به کار می توان متوجه خلاقیت و ظرفیت بسیار زیاد آنان شد؛ توجه نداشتن به نشریه های طلبگی سبب افت جایگاه آن ها می شود.
وی با بیان این که اگر ثمر دهی در حوزه ضعیف باشد، به دنبال آن موضوع شناسی نیز ضعیف می شود، اظهارداشت: زمانی که حوزه علمیه نتیجه نداشته باشد، مسلما در شناخت موضوعات مورد نیاز نیز ضعیف عمل خواهد کرد.
فراگیری مهارت نویسندگی منافاتی با درس ادبیات عرب ندارد/ هیچ نهادی همتای حوزه علمیه نمی شود
مدیر مؤسسه فرهنگی دارالهدی، با اشاره به برخی از دیدگاه ها درباره فراگیری مهارت نویسندگی، ادامه داد: استدلال می شود که استفاده از ادبیات فارسی برای نویسندگی، موجب دوری طلاب از فضای ادبیات عرب می شود، اما این نگاه، موجب دوری طلاب از فعالیت های اجتماعی خواهد شد.
وی ابراز داشت: اگر بخواهیم با این دیدگاه پیش برویم، باید تبلیغ در عرصه بین الملل را نیز کنار بگذاریم، در حالی که هیچ کس قائل به چنین نظری نیست، بلکه از فعالیت طلاب در این عرصه حمایت می شود.
حجت الاسلام مجیری با بیان این که شجاعت لازمه تحول در حوزه است، بیان داشت: حوزه علمیه باید بر اساس نیازهای امروز جامعه، به افراد آن اطلاعاتی را ارائه کند، حوزه باید بداند که کارهای نکرده اش بیشتر از کارهایی بوده که انجام داده است ؛ البته تقدس حوزه علمیه همیشه پا برجا بوده و هیچ نهادی همتای حوزه علمیه نمی شود.