۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار بنیاد » اسلایدر
  • 06 آوریل 2016 - 14:21
  • 365 بازدید
حضرت آیت الله ناصری: حضرت زهرا(س)، فلسفه وجودی نبوت و ولایت است
حضرت آیت الله ناصری: حضرت زهرا(س)، فلسفه وجودی نبوت و ولایت است

حضرت آیت الله ناصری: حضرت زهرا(س)، فلسفه وجودی نبوت و ولایت است

 حضرت آیت الله ناصری حضرت زهرا(س)، فلسفه وجودی نبوت و ولایت است حدیث قدسی « يـا أَحْمَدُ  لَوْلاکَ لَما خَلَقْتُ الْأَفْلاکَ، وَ لَوْلا عَلِىٌّ لَما خَلَقْتُکَ، وَ لَوْلا فاطِمَةُ لَما خَلَقْتُکُما» ، در وصف حضرت زهرا(س) بس است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هاد، «حضرت آیت الله محمد ناصری»، در مراسم بزرگداشتی که به مناسبت […]

 حضرت آیت الله ناصری

حضرت زهرا(س)، فلسفه وجودی نبوت و ولایت است

حدیث قدسی « يـا أَحْمَدُ  لَوْلاکَ لَما خَلَقْتُ الْأَفْلاکَ، وَ لَوْلا عَلِىٌّ لَما خَلَقْتُکَ، وَ لَوْلا فاطِمَةُ لَما خَلَقْتُکُما» ، در وصف حضرت زهرا(س) بس است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هاد، «حضرت آیت الله محمد ناصری»، در مراسم بزرگداشتی که به مناسبت ایام شهادت فاطمیه انجام گردید، با اشاره به فضایل یگانه بانوی بزرگ عالم بشریت، اظهار کردند: در وصف حضرت زهرا(س)، همین حدیث قدسی
« يـا أَحْمَدُ  لَوْلاکَ لَما خَلَقْتُ الْأَفْلاکَ، وَ لَوْلا عَلِىٌّ لَما خَلَقْتُکَ، وَ لَوْلا فاطِمَةُ لَما خَلَقْتُکُما» بس است.
استاد اخلاق حوزه با بیان اینکه در این حدیث قدسی خداوند متعال به پیامبر اکرم(ص) می فرماید، اگر تو نبودی من عالم وجود را ایجاد نمی کردم، و اگر حضرت علی(ع) نبود، توی پیامبر را خلق نمی کردم و اگر فاطمه زهرا(س) نبود هیچ یک از شما را نمی آفریدم، ادامه دادند: دراین حدیث ارزش حقیقی حضرت زهرا (س) مادر اهل بیت(ع) به خوبی بیان شده است .
ایشن، در ادامه، به ارزش والای پنج تن آل عبا اشاره و اذعان نمودند: پیامبر اکرم(ص) در روایتی فرمودند “خداوند عرش و کرسی را از نور رسول الله(ص)، ملائکه را از نور حضرت علی(ع)، آسمان ها و زمین را از نور حضرت زهرا(س)، خورشید و ماه را از نور فرزندم حسن(ع) و از نور حسین(ع) بهشت را آفرید”، این یعنی اهل بیت(ع) منشا وجود عالم و واسطه فیض الهی هستند.
رییس هیئت امنای بنیاد علمی- فرهنگی هاد پیامبر(ص) را نقطه کانونی نبوت و
امیرالمومنین(ع) را محور ولایت و حضرت زهرا(س) را نقطه مرکزی و کانونی عصمت خواندند و افزودند: پیامبر(ص) باید دارای ولایت باشد که وابسته به وجود نازنین امیرالمومنین(ع) است.
آیت الله ناصری خاطرنشان کردند: اگر عصمتی نبود، ولایتی نبود و اگر ولایتی وجود نداشت، نبوتی نیز نبود، پس حدیث قدسی « يـا أَحْمَدُ  لَوْلاکَ لَما خَلَقْتُ الْأَفْلاکَ، وَ لَوْلا عَلِىٌّ لَما خَلَقْتُکَ، وَ لَوْلا فاطِمَةُ لَما خَلَقْتُکُما» این گونه تعبیر و معنا می شود.
وی، در پایان، بر ضرورت استفاده از عمر و زندگانی اشاره و ابراز کردند: حیات و خلقت انسان، سرمایه و فرصتی گران بها است که از سوی خداوند در اختیار انسان قرار داده شده تا بتواند برای آخرت خود توشه و زاد ذخیره کند، بنابراین نباید با غفلت و بی توجهی این فرصت را از دست بدهیم.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

جواب سئوال زیر را وارد نمایید *