مؤسسه فرهنگی دارالهدی
- پیشرفت فناوری و حتی علوم انسانی جدای از وحی و عصمت –هیچ کدام– گره از کار فروبسته آدمی نگشود؛ بلکه انسان امروزی روز به روز گرهها را بیشتر و عرصه را بر خود تنگتر کرد.
- راستی اگر انسان امروزی بخواهد راهی به سوی شناخت خداوند و پیوند با او و اولیایش بیابد و بپیماید، نشانی آن را از کجا باید بجوید؟ چارچوبها و معیارهای نظام اخلاقی اسلام چیست؟ اساساً آیا اسلام، تنها یک دستگاه تربیتی دارد یا چند نظام؟ آیا آنچه تا کنون به نام راه – یا راههای – سیر و سلوک معرفی شده، ناب و سَره و بیپیرایه و بیانحراف است؟ تفاوت آشکار و نهان آن شیوهها، از کجا سرچشمه میگیرد و آیا این اختلافها در معارف اسلام پذیرفته شده است؟ ملاک درستی و نادرستی پاسخی که به این پرسشها داده میشود، چیست؟
- اهمیت پاسخ به این پرسشها و از طرفی رسالت تبلیغ مناسب و به روز معارف دین –در هر دو جنبه علم و عمل– انگیزهای شد تا در سال ۱۳۷۸ گروهی از فاضلان و محققان حوزه علمیه قم، تحت اشراف حضرت آیت الله ناصری حفظهالله به تأسیس مؤسسه فرهنگی دارالهدی، اقدام کنند.
- این مؤسسه، هدف خود را به طور خلاصه چنین بیان کرده است:
«احیا و انتقال فرهنگ اسلامی از زمان گذشته به امروز با گرایش به مسائل اخلاقی».
- مؤسسه فرهنگی دارالهدی در سال ۱۳۸۲ به ثبت رسید و رسماً وارد عرصه فرهنگی کشور شد و در این مدت کوتاه – به یاری خداوند و لطف امامان معصوم: – در سطوح مختلف فرهنگی و اجتماعی ایفای نقش کرده است.
نشریه دوماهنامه تربیتی اخلاقی خُلُق یکی از محصولات این مجموعه است.