۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

  • 06 آگوست 2016 - 15:33
  • 421 بازدید
متولی بنیاد علمی- فرهنگی هاد: طلاب، قدردان منت الهی برای حضور در حوزه های علمیه باشند
متولی بنیاد علمی- فرهنگی هاد: طلاب، قدردان منت الهی برای حضور در حوزه های علمیه باشند

متولی بنیاد علمی- فرهنگی هاد: طلاب، قدردان منت الهی برای حضور در حوزه های علمیه باشند

متولی بنیاد علمی- فرهنگی هاد: طلاب، قدردان منت الهی برای حضور در حوزه های علمیه باشند حضور طلاب در حوزه های علمیه، منتی الهی است که باید قدردان این نعمت الهی بود و حق آن را به شایستگی ادا کرد. به گزارش پایگاه اطلاع­ رسانی بنیاد هاد، «حجت الاسلام والمسلمین جعفر ناصری»، در مراسم آغاز […]

متولی بنیاد علمی- فرهنگی هاد:

طلاب، قدردان منت الهی برای حضور در حوزه های علمیه باشند

حضور طلاب در حوزه های علمیه، منتی الهی است که باید قدردان این نعمت الهی بود و حق آن را به شایستگی ادا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع­ رسانی بنیاد هاد، «حجت الاسلام والمسلمین جعفر ناصری»، در مراسم آغاز سال تحصیلی۹۵- ۹۶ش مدرسه عالی فقه دارالهدی که در سالن اجتماعات این مدرسه برگزار شد، با اشاره به تناسب بین آموزش و پرورش، اظهار کرد: هر جا که پرورشی نباشد، آموزش حقیقی نیز در بین نمی باشد. همچنان که در آیه شریفه “یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه” علم الکتاب، بسته به تزکیه نفس تبیین شده است.

وی افزود: بر اساس همین مکتب، یعنی تزکیه بود که علمای به نام شیعی تربیت یافتند که همه را باید مرهون اکتساب علوم ناب الهی در سفره نبی مکرم اسلام(ص) و اهل بیت(علیهم السلام) دانست.

متولی بنیاد علمی- فرهنگی هاد، با بیان این که پویایی جامعه شیعی، به تهذیب نفس در کنار تعلم تحقق یافته است، اضافه نمود: نباید از کتاب های تهذیب نفس اصیلی مانند نهج البلاغه غافل شد. همچنان که جرج جرداق مسیحی، هیچ کتابی را بر این کتاب ارزشمند ترجیح نداد و این موضوع، باید الگوی همه طالبان علوم اهل بیت(علیهم السلام) قرار گیرد.

حجت­ الاسلام والمسلمین ناصری با بیان این که انگیزه مادی از تحصیل علوم دینی، آفت خطرناک این مسیر است که همه طلاب باید از آن پرهیز کنند، بیان کرد: باید بدانیم که اگر کاهلی و سستی در این مسیر داشته باشیم، حجتی برای ما باقی نمی ماند و نمی توان از عوارض آن در اشاعه مبانی دینی در حوزه های علمیه و در بین مردم شانه خالی کرد.

وی، با تأکید بر تزکیه و تقوا در پیمایش مسیر اکتساب علوم دینی، ادامه داد: از آن جایی که طلاب با خداوند متعال معامله می کنند، یقین بدارند که برکت خداوند در طول زمان به آنها ارزانی خواهد شد و انتظار برکت کوتاه مدت، خطایی بیش نیست.

متولی بنیاد علمی- فرهنگی هاد، در پایان، خاطرنشان نمود: حضور طلاب در حوزه های علمیه، منتی الهی است که باید قدردان این نعمت الهی بود و حق آن را به شایستگی ادا کرد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*