۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » نکات کوتاه
  • 24 دسامبر 2017 - 8:47
  • 220 بازدید
قرآن
قرآن

قرآن

🔻قرآن می فرماید وقتي خداي متعال اهل جهنم را در فشار و شدت قرار مي‏ دهد به ايشان مي‏ فرمايد: أَلَمْ تَكُنْ آياتي‏ تُتْلى‏ عَلَيْكُمْ فَكُنْتُمْ بِها تُكَذِّبُون‏ (مومنون:۱۰۵) ترجمه: به آنها گفته می‌شود آیا آیات من بر شما خوانده نمی‌شد، پس آن را تکذیب می‌کردید؟! 🔸مصداق اتمّ اين آيات مربوط به زمانی است كه […]

🔻قرآن می فرماید وقتي خداي متعال اهل جهنم را در فشار و شدت قرار مي‏ دهد به ايشان مي‏ فرمايد:
أَلَمْ تَكُنْ آياتي‏ تُتْلى‏ عَلَيْكُمْ فَكُنْتُمْ بِها تُكَذِّبُون‏
(مومنون:۱۰۵)
ترجمه: به آنها گفته می‌شود آیا آیات من بر شما خوانده نمی‌شد، پس آن را تکذیب می‌کردید؟!
🔸مصداق اتمّ اين آيات مربوط به زمانی است كه انبياء مي‏ آمدند، قرآن یا كتب آسماني براي اين ها قرائت مي‏كردند ولی اين ها تكذيب مي‏كردند؛ اما ارائه آيات الهي مخصوص به آن زمان نبوده است بلكه هميشه خداوند متعال آیات را به ما دارد ارائه مي‏دهد.
🔹اگر بگوییم كه این آیات مربوط به زمان خاصی مثل زمان اصحاب لوط يا نوح عليهم ‏السلام بوده است که يك آيه ‏اي از يك كتاب آسماني مي‏ آمد و منکرین مي‏گفتند: نه؛ به قول امروزي ‏ها پويايي دين خدا از بين مي‏رود.
🔸اگر به دقت نگاه بشود مي ‏بينيم كه آيات الهي يعني آنچه كه ما را به خير، توحيد و رشد دعوت مي‏كنند هميشه در زندگی ما هم هست، منتهي ما خودمان به نحوی اينها را ردّ مي‏كنيم. ما بين انتخاب حق و نفس درگيري‏هاي زيادي پيدا مي‏كنيم و راحتي نفس را انتخاب مي‏كنيم؛ در ريز و درشت مسائل زندگي ما، ارائه آيات حق تعالي هست. منتهي ما غالباً بهره چنداني نمي‏بريم و راه نمي‏دهيم.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

جواب سئوال زیر را وارد نمایید *