🔻موضوعي كه خيلي مهم است مساله ترازو است. خداي متعال از كودكي كه انسانها را آفريد و دو سه سالی كه از عمرش گذشت يك ترازو به ايشان ميدهد. 🔸انسانها اين ترازو را تا پيري دارند. يك طرف اين ترازو معادلات و مَحَکی است كه از خود انسان قرار دارد. از طرفی هر صحبتي که […]
🔻موضوعي كه خيلي مهم است مساله ترازو است. خداي متعال از كودكي كه انسانها را آفريد و دو سه سالی كه از عمرش گذشت يك ترازو به ايشان ميدهد.
🔸انسانها اين ترازو را تا پيري دارند. يك طرف اين ترازو معادلات و مَحَکی است كه از خود انسان قرار دارد. از طرفی هر صحبتي که ميشنود برای پیدا کردن ارزش آن صحبت آنرا داخل كفه دیگر ترازو ميگذارد و يك نمره به آن ميدهد. همه، اين ترازو را دارند.
🔹منتهي ما چه ترازويي داريم؟ چه كار از آن مي آيد؟ ترازويمان درست است یا اشتباه و خراب؟ چيزي(سنگ محک) در آن هست یا چيزي در آن نيست؟ درست ميزان ميكند؟
🔸اين حرفي را كه شنيده ام و هفتاد درصد برايش ارزش قائل شد هام، واقعاً اهل بيت علیهم السلام هفتاد درصد ارزش به آن می دهند؟ آنهائي كه بايد در نظرمان عظيم باشند نيستند و آنهائي كه نبايد عظيم باشند هستند.
🔹ما گرفتاريم. اين[ترازو] يكي از اركان ما و اركان روح ماست كه معيوب است و تراز نيست. هيچ وقت هم به فكرش نيفتاده ايم كه ما ترازويمان مشكل دارد. درست آنرا ميزان نميكنيم!! مائيم و يك دنيای پرآشوب با يك قواعدي ناصحیح كه در طول مدت در خودمان جمع کرده ایم و نیاز به اصلاح دارد.
[اینجاست که باید سعی کنیم ملاک و معیار ارزشگذاری خود را مطابق با وحی و اهل بیت علیهم السلام قرار دهیم تا دچار خطا نشویم. لذا مطالعه و انس با فرهنگ اهل بیت علیهم السلام را لازم دارد.]
این مطلب بدون برچسب می باشد.