۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار بنیاد » تازه های مراکز
  • 02 نوامبر 2015 - 8:42
  • 427 بازدید
دیدار استاندار محترم قم، حجت‌الاسلام و المسلمین صالحی‌منش از بنیاد علمی فرهنگی هاد
دیدار استاندار محترم قم، حجت‌الاسلام و المسلمین صالحی‌منش از بنیاد علمی فرهنگی هاد

دیدار استاندار محترم قم، حجت‌الاسلام و المسلمین صالحی‌منش از بنیاد علمی فرهنگی هاد

در روزهای گذشته استاندار محترم قم، حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین حاج محمدصادق صالحی‌منش ، از بنیاد علمی فرهنگی هاد دیدار کردند. در این دیدار که با حضور مسئولان محترم بنیاد هاد و در ساعات اولیه صبح صورت گرفت، در ابتدا حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین عمومی ، گزارشی از وضعیت فعلی بنیاد هاد ارائه دادند. ایشان […]

در روزهای گذشته استاندار محترم قم، حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین حاج محمدصادق صالحی‌منش ، از بنیاد علمی فرهنگی هاد دیدار کردند. در این دیدار که با حضور مسئولان محترم بنیاد هاد و در ساعات اولیه صبح صورت گرفت، در ابتدا حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین عمومی ، گزارشی از وضعیت فعلی بنیاد هاد ارائه دادند. ایشان در این گزارش فرمودند:

آنچه در مجموعه بنیاد هاد دیده شده، چند بخش است که به هم متصل شده است تا مأموریت اصلی بنیاد محقق شود. در درجه اول ، نیاز به نیروی انسانی داریم؛ به همین جهت یک مدرسه در اصفهان به نام مدرسه صاحب‌الزمان (عج) داریم که از سال ۱۳۸۴ طلاب را پذیرش می‌کند. در آنجا طلاب از پایه یک مشغول تحصیل هستند و الان بیش از سیصد طلبه مشغول تحصیل هستند. برخی از طلاب این مدرسه به پایه‌های بالا و سطوح عالیه هم رسیده‌اند. امیدوارم ان‌شاءالله زمینه فراهم شود که در آینده نزدیک بتوانیم در قم از پایه یک پذیرش داشته باشیم.

در مجموعه برای سطوح عالی بخشی به نام مدرسه عالی فقه در نظر گرفته شده است. هدف از این بخش، مدیریت آموزش و تربیت طلاب است به قصد تربیت نیروهایی که به استنباط و اجتهاد برسند و به صورت تخصصی به سمت کار اجتهادی در اخلاق سوق داده شوند. مدرسه عالی فقه در سال ۱۳۹۰ راه‌اندازی شد و بهار امسال پنجمین دوره ثبت‌نام‌ را داشتیم که افراد پذیرش‌شده، مشغول به تحصیل خواهند شد. این مدرسه از طلاب پایه هفت پذیرش دارد که پذیرفته‌شدگان تحت نظر استادان مجرب تحصیل می‌کنند.

در ادامه ریاست محترم مدرسه عالی فقه دارالهدی چنین فرمودند:

بخش دیگری که در بنیاد هاد دیده شده، مرکز تخصصی اخلاق و تربیت است که از سال ۱۳۸۶ تأسیس شده است. بخش عمده زحمات آن را مدیر محترم مرکز تخصصی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر آذربایجانی کشیده‌اند که حدود سه سال بعد هم دوره تخصصی در اصفهان نیز راه‌اندازی شد. مجوز‌های آن از شورای عالی گرفته شده است. در مرکز تخصصی قم دوره سطح سه برگزار می‌شود که معادل فوق‌ لیسانس است و سطح چهارم نیز ان­شاء الله به زودی راه اندازی می شود. در اصفهان هم به همین صورت که در آنجا نیز سه دوره جذب شده‌اند و مشغول تحصیل هستند.

واحد دیگری که قبلاً به صورت محدود در مجموعه وجود داشته، ولی الان به صورت جدا ساماندهی می‌شود، بخش پژوهش است که به نام پژوهشکده اخلاق و تربیت راه‌اندازی شده است و مسئولیت آن را حجت‌الاسلام و المسلمین آقای ملاکاظمی بر عهده دارند.

مواردی که تاکنون عرض شد، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی بنیاد بود؛ اما در بنیاد یک مجموعه خروجی هم لحاظ شده که به بحث ترویج و تبلیغ می‌پردازد و مؤسسه دارالهدی در سال ۸۲ بدین منظور تأسیس شده است.

در این مؤسسه وجه‌ تبلیغی و ترویجی مجموعه دیده شده است. در این بخش نیز اولویت با حوزه‌ها است و سپس سطوح تحصیل‌کرده جامعه و بعد، سطح عامه مردم. از جمله اینکه، کارگاه‌هایی اخلاقی برای حوزه‌های علمیه طراحی شده است. الحمد لله در طول این سال‌ها طلابی تربیت شده‌اند که امروزه مربیگری این کارگاه‌ها را برعهده دارند. مؤسسه محصولات و خروجی‌های خوبی دارد؛ از جمله نشریه و انتشارات مؤسسه که در طول این سال‌ها فعال بوده‌اند. نشریه تربیتی ـ اخلاقی خُلُق که ۴۶ شماره آن منتشر شده و انتشارات خلق که بیش از ۲۵ عنوان کتاب منتشر کرده، در زمره محصولات مؤسسه دارالهدی قرار دارد. ان‌شاءالله به‌زودی معاونت تبلیغ هم در مؤسسه دارالهدی راه‌اندازی خواهد شد. امیدوارم خداوند متعال کمک کند تا دوستان بتوانند خدمت شایانی به حوزه‌ها داشته باشند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

جواب سئوال زیر را وارد نمایید *