۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار بنیاد » اسلایدر » تازه های مراکز » دیگر
  • 07 می 2016 - 9:44
  • 432 بازدید
سرمایه عمر را به صاحب سرمایه اختصاص دهیم
سرمایه عمر را به صاحب سرمایه اختصاص دهیم

سرمایه عمر را به صاحب سرمایه اختصاص دهیم

آیت الله محمد ناصری(دام ظله): سرمایه عمر و تندرستی را به صاحب سرمایه اختصاص دهیم عمر، سرمایه ماست و صحت و تندرستی نیز جزیی از این سرمایه است. قدر آن را بدانیم و آن را برای خداوند متعال اختصاص دهیم. به گزارش پایگاه اطلاع­ رسانی بنیاد هاد، «آیت الله محمد ناصری دولت آبادی»، در دیدار […]

آیت الله محمد ناصری(دام ظله):

سرمایه عمر و تندرستی را به صاحب سرمایه اختصاص دهیم

عمر، سرمایه ماست و صحت و تندرستی نیز جزیی از این سرمایه است. قدر آن را بدانیم و آن را برای خداوند متعال اختصاص دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع­ رسانی بنیاد هاد، «آیت الله محمد ناصری دولت آبادی»، در دیدار با گروهی از مدیران ستادی و صفی بنیاد علمی- فرهنگی هاد، با اشاره به حدیث گران قدری از امام موسی کاظم(ع)، اظهار کردند: پایه و اصول علم حقیقی بر چهار اصل استوار است که بدون هریک از این ارکان، علم حقیقی تحقق نمی یابد.

وی افزود: نخستین اصل در علم آموزی، آن است که خدایت را بشناسی “اَن تَعرِفَ رَبک”. شناخت او نیز در گرو معرفت ذات، صفات، افعال و عبودیت است تا با این معارف چهارگانه، علم حقیقی به خدا حاصل گردد.

این استاد حوزه اخلاق ادامه داد: خودشناسی و شناخت برکاتی که خداوند در وجود هر آدمی به ودیعه نهاده است، خود گامی دیگر در شناخت خدای متعال است “وَ اَن تَعرِفَ مَا صَنَعَ بِکَ”.

آیت الله ناصری دو اصل دیگر علم حقیقی را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: هدف شناسی و این که خداوند متعال به چه علت تو را خلق کرد “وَ اَن تَعرِفَ ما اَرادَ مِنکَ” و شناخت آنچه که دشمن اعتقاد توست و تو را از دین و اعتقاد به او باز می دارد ” وَ اَن تَعرِفَ مَا یَخرُجُکَ عَن دیِنِکَ”، از ارکان دیگر علم آموزی حقیق به شمار می آید.

وی، در پایان، تأکید کرد: عمر، سرمایه ماست و صحت و تندرستی نیز جزیی از این سرمایه است. قدر آن را بدانیم و آن را برای خداوند متعال اختصاص دهیم.

گفتنی است این دیدار در حاشیه دومین همایش اخلاق حوزه که به همت معاونت تهذیب حوزه علمیه اصفهان و مرکز تخصصی اخلاق اصفهان_وابسته به بنیاد علمی فرهنگی هاد و با حضور آیت الله صدیقی و حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج شیخ علی بهجت فرزند آیت الله بهجت در جو صمیمی و معنوی برگزار گردید.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

جواب سئوال زیر را وارد نمایید *