۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

  • 13 آگوست 2016 - 10:34
  • 1037 بازدید
کانال رسمی تلگرام و صفحه اینستاگرام «آیت الله محمد ناصری اصفهانی» راه اندازی گردید.
کانال رسمی تلگرام و صفحه اینستاگرام «آیت الله محمد ناصری اصفهانی» راه اندازی گردید.

کانال رسمی تلگرام و صفحه اینستاگرام «آیت الله محمد ناصری اصفهانی» راه اندازی گردید.

راه اندازی کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام «آیت الله محمد ناصری اصفهانی» کانال رسمی تلگرام «آیت الله محمد ناصری اصفهانی»، با هدف اطلاع رسانی به روز و دقیق از نگاه و مباحث اخلاقی مطرح شده توسط آیت الله محمد ناصری راه اندازی شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد، به نقل از خبرگزاری حوزه، […]

راه اندازی کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام «آیت الله محمد ناصری اصفهانی»

کانال رسمی تلگرام «آیت الله محمد ناصری اصفهانی»، با هدف اطلاع رسانی به روز و دقیق از نگاه و مباحث اخلاقی مطرح شده توسط آیت الله محمد ناصری راه اندازی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد، به نقل از خبرگزاری حوزه، کانال رسمي تلگرام و صفحه اينستاگرام ایشان، با هدف اطلاع رسانی به روز و دقیق از نگاه و مباحث اخلاقی مطرح شده توسط آیت الله، با رویکرد اشاعه فرهنگ اسلام ناب در میان اقشار متنوع جامعه شروع به کار کرد.

گفتنی است که علاقه مندان برای عضويت در تنها كانال رسمی تلگرام آیت الله ناصری، مي­توانند با ورود به نشاني اينترنتي https://telegram.me/joinchat/CWy-zT5T683tsP-pYE8pLA يا جستجوي عبارت Naseri_ir @ در اپليكيشن تلگرام و انتخاب گزينه Join اقدام نمايند.

 همچنين براي دنبال كردن تنها صفحه رسمی اينستاگرام ایشان، در اپليكيشن اينستاگرام خود عبارت Naseri_ir را جستجو و يا وارد نشاني اينترنتي https://www.instagram.com/naseri_ir/ گردند.

برای آشنایی بیشتر علاقه مندان به آیت الله محمد ناصری اصفهانی، زندگی نامه ای مختصر از این استاد اخلاق حوزه ذکر می گردد:

آیت الله ناصری در سال ۱۳۰۹ ش در دولت آباد اصفهان و در خانواده‌ای اهل زهد و تقوا به دنیا آمد.

پدر وی حاج شیخ محمد باقر ناصری که از عالمان زاهد و وارسته بود، برای ادامه تحصیل به شهر مقدس نجف اشرف می‌رود. آیت الله ناصری در این زمان چهارده ساله بوده و دروس مقدمات حوزه را فرا گرفته بود. پس از دو سال اقامت در نجف اشراف، مادر وی فوت می کند و در جوار مولایش امیرالمؤمنین دفن می ‌شود.

یک سال پس از فوت مادر، پدر به همراه خانواده به ایران باز می‌گردد و فرزند خود را برای تحصیل در نجف باقی گذاشته و وی را به امیرالمؤمنین می‌سپارد.

وی با همتی عالی در راه تهذیب نفس و نیز تحصیل علوم اهل بیت پیش می‌رود. برخی از اساتید اصول عالی حوزوی وی عبارتند از: آیت‌الله میرزا هاشم آملی، آیت الله سید عبدالهادی شیرازی، امام خمینی، آیت الله سید محمود شاهرودی و آیت الله سید ابوالقاسم خویی (ره).

در اخلاق و عرفان نیز در ایام نوجوانی از محضر حاج شیخ محمد کوفی و در جوانی از حضرت آیت الله سید محمد رضوی کشمیری و نیز حضرت آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی بهره‌ها برد. با حضرت آیت الله حاج شیخ عباس قوچانی، وصی مرحوم علامه قاضی و نیز سید هاشم حداد مرتبط بود؛ اما سالک دلسوخته‌ای که آیت الله ناصری از ایشان بهره‌های بسیار برده و خاطرات شیرینی از وی دارد، حاج عبدالزهرا گرعاوی است.

آیت الله ناصری، همراه دوست صمیمی و یکدل خود مرحوم آیت الله حاج شیخ حسن صافی اصفهانی به محضر این مرد وارسته و سوخته اهل بیت(علیهم السلام) می‌رفته و از وی استفاده می‌کردند.

ایشان پس از سالیانی که به امر استاد خود، مرحوم آیت الله کشمیری به ایران بازگشت و در دولت آباد و اصفهان به تربیت نفوس مستعد، تدریس فقه و اصول و تفسیر و اقامه جماعت و پاسخ گویی نیازهای گوناگون مردم پرداخت. مجالس وعظ و سخنرانی این عالم بزرگوار روحانیت و معنویتی خاص دارد و کلام او که شیفته‌ی اهل بیت و دلداده‌ی حضرت ولی عصر امام زمان است، گوارای جان‌های تشنه است.

از خصوصیات بارز این عالم وارسته، شیفتگی و علاقه شدید نسبت به قطب عالم امکان، حضرت بقیه الله الاعظم است. در بیشتر مجالس و صحبت‌ها، سعی ایشان سوق دادن دل‌ها به آن حضرت است و معمولا هنگام نام بردن و یاد آن حضرت بغض و اشک همراه سخنان ایشان می‌شود. از سفارش‌های مکرر ایشان، توسل به آن حضرت در هر حال و هر مشکل است و می‌فرماید: «در هر حال “یابن الحسن” را فراموش نکنید».

لینک خبر از خبرگزاری منبع:    http://hawzahnews.com/detail/News/391142

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

جواب سئوال زیر را وارد نمایید *