۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

  • 28 مارس 2015 - 12:25
  • 658 بازدید
محو دلدار : وارث انبياء (خُلُق ۸)
محو دلدار : وارث انبياء (خُلُق ۸)

محو دلدار : وارث انبياء (خُلُق ۸)

محو دلدار : وارث انبياء (خُلُق ۸) سخنراني حضرت آيت الله ناصري حفظه الله بسم الله الرحمن الرحيم و لا حول و لا قوة الّا بالله العليّ العظيم. يكي از امور بسيار مهم كه بايد عنايت ويژه به آن داشته باشيم، توسل است. توسل خيلي اثر دارد. گدايي كردن از در خانة‌ خدا و ائمه […]

محو دلدار : وارث انبياء (خُلُق ۸)
سخنراني حضرت آيت الله ناصري حفظه الله

بسم الله الرحمن الرحيم و لا حول و لا قوة الّا بالله العليّ العظيم.
يكي از امور بسيار مهم كه بايد عنايت ويژه به آن داشته باشيم، توسل است. توسل خيلي اثر دارد. گدايي كردن از در خانة‌ خدا و ائمه اطهار تجارتي است كه سرمايه نمي‌خواهد. يكي از توسلاتي كه بزرگان به آن سفارش مي‌كردند. نماز جعفر طيار است كه گره‌هاي بسيار مهم را با آن مي‌توان باز كرد و البته شرايطي دارد كه رعايت آنها، اثر گذاري‌اش را بيشتر مي‌كند. بهترين وجهش اين است كه روز چهارشنبه و پنج‌شنبه و جمعه را انسان روزه بگيرد و در عصر جمعه نماز جعفر طيار را بخواند و بعد هم مبلغي را هر چند اندك باشد، براي سلامتي حضرت بقية الله، صدقه بدهد و حاجت خودش را از خدا تقاضا كند كه فرموده‌اند ممكن نيست حاجت رد شود. اغلب افراد در ماه مبارك رمضان موفق به خواندن نماز جعفر طيار مي‌شوند؛ چون در اين سه روز روزه دارند و عموماً شرطش در ماه مبارك رمضان موجود است. اين نماز جعفر چهار ركعت است يعني دو نماز دو ركعتي است و بعد از نماز صدقة مختصري داده مي‌شود و سپس براي رفع گرفتاري‌هاي خودتان و همه شيعيان، مسلمانان، و مخصوصاً براي تعجيل فرج حضرت بقية الله روحي‌له‌‌الفداء دعا مي‌كنيد و ان شاء الله مستجاب هم خواهد شد.
اما از هر چه بگذريم، سخن دوست خوش‌تر است سزاوار است كه مجلس را به اسم حضرت بقية‌الله متبرك بكنيم؛ هر چند شايسته است كه انسان هميشه در همة حالات و در همة اوقات فكر و ذكرش حضرت باشد؛ چون او ولي الله، نمايندة حضرت حق، روح عالم وجود و ذخيرة الهي است. چه تعبير ژرفي در زيارت ايشان به كار رفته است. در زيارت مي‌خوانيم «السلام علي وارث الانبيا و خاتم الاوصياء و حجته علي عباده المنتهي اليه مواريث الأنبياء و لديه موجود آثار الاصفياء». امام زمان وارث تمام انبيا و حجت حق بر بنده‌هايش است و ارث تمام انبيا، به امام زمان مي‌رسد. آثار اصفياء هم نزد حضرت بقية‌الله است. اينكه مي‌گوييم آن حضرت وارث انبياست، به چه معناست؟ آن حضرت چه چيز را از انبيا ارث برده است؟ در روايات آمده است كه برخي از انبيا يك حرف، برخي ديگر دو حرف، بعضي دوازده حرف و برخي از آنان ۲۵ حرف از اسم اعظم را داشته‌اند و هفتاد اسم اعظم نزد نبي اكرم صلي الله عليه و آله و سلم بوده است. در ذيل آيه «و كل شيء احصيناه في امام مبين»، رواياتي راجع به اسم اعظم و اميرالمؤمنين عليه السالم وارد شده است. آنچه بايد گفته شود، اين است كه اسم اعظم همة انبيا و اوليا و مقربان، در نزد امام زمان است و او همة آنها را به ارث برده است. علاوه بر اينها، آن حضرت ميراث‌دار علوم همه پيامبران نيز هست، اعم از علوم تشريعي و تكويني. بنابراين علوم در جميع ابعاد به امام زمان عليه السلام منتقل شده است. به همين جهت است كه وقتي آن حضرت ظاهر مي‌شود، بر خانة خدا تكيه مي‌دهد و نام يك‌يك پيامبران را مي‌برد و مي‌فرمايد: هركس مي‌خواهد آنان را ببيند، مرا ببيند. از طرف ديگر، تمام معجزه‌هاي انبيا و اوليا نزد حضرت بقية الله است و لذا سيد حسني هنگامي كه با سپاه خود از ايران حركت مي‌كند و در نجف محضر حضرت مشرف مي‌شوند، از آن حضرت معجزات حضرت آدم و حضرت موسي و ساير پيامبران را طلب مي‌كند و آن حضرت هم در همان جلسه عنايت مي‌كند و البته اين مهم نيست و مقام ولايت بالاتر از همه اينهاست.
حضرت اباعبدالله عليه السلام در روايت صحيح و معتبر فرموده: «والله ما خلق الله شيئاً الّا و أمره باطاعته لنا؛ قسم به ذات حق، خدا هر چه را كه آفريده، به آن دستور داده تا از ما اطاعت و فرمانبرداري كند». ارادة امام، در جميع موجودات نافذ است، از جمادات و نباتات و حيوانات و انسان‌ها گرفته تا ارض و كرسي و بقيه مخلوقات. حضرت بقية الله عليه السلام وارث ائمة اطهار است. علم اولين و آخرين نزد ايشان است. «و لديه آثار المنتهي اليه مواريث الأنبياء». ارث تمام انبيا به حضرت بقية الله عليه السلام رسيده. پس ايشان وارث اسم اعظم نزد تمام انبيا، وارث علومشان، وارث صفات حميده آنها و وارث معجزاتشان مي‌باشند. كتاب هر پيغمبري الآن محضر حضرت بقية الله الاعظم عليه السلام است. پيغمبرهايي هم كه كتاب نداشتند، صحف داشتند كه الآن آن صحف نزد حضرت است. روايت است تابوت حضرت آدم عليه السلام به حضرت بقية الله عليه السلام ارث رسيده است. عصا و حجر حضرت موسي عليه السلام نزد حضرت است. نقل شده كه اين عصا را حضرت آدم عليه السلام از درختي بهشتي آورده و به حضرت موسي عليه السلام ارث رسيده بود و حضرت هر چيزي مي‌خواستند با اين عصا به آن حجر كه سنگ كوچكي بود، مي‌زدند و آن چيز از سنگ بيرون مي‌آمد. نقل است هنگامي كه حضرت بقية الله عليه السلام با ده‌هزار نفر از مكه حركت مي‌كنند تا زماني كه با انبوه جمعيت به نجف مي‌رسند، در طول مسير تمام غذاي اين جمعيت را با زدن عصا به اين سنگ تهيه مي‌كنند. البته اين عصا و سنگ راه گم كردن است و حضرت محتاج اينها نيست، بلكه اراده حضرت، كن فيكوني است. پيراهن حضرت يوسف عليه السلام نزد حضرت است و آن پيراهني است كه حضرت جبرائيل عليه السلام بر ابراهيم عليه السلام پوشانيد و با آن در آتش انداخته شد، بعد به اسحاق رسيد و بعد يعقوب و سپس يوسف. انگشتر حضرت سليمان عليه السلام، بيرق جنگ بدر كه جبرائيل براي پيامبر صلي الله عليه و آله آورده بود، پيراهن خون‌آلود ايشان كه در جنگ احد پوشيده بودند و عمامه و زره حضرت نزد حضرت بقية الله عليه السلام است.
امام زمان عليه السلام در هيچ حالي ما را فراموش نمي‌كند، ما هم سزاوار نيست حضرت را فراموش كنيم. در توسلات، توجهات و گرفتاري‌هايمان، آن حضرت را صدا بزنيم. خدا مي‌داند اگر راه‌حل‌ براي رفع گرفتاري‌هاي مادي و معنوي مي‌خواهيد، بايد يابن‌الحسن بگوييد. ان شاء الله مورد عنايت قرار مي‌گيريد. چون ايشان ملاذ و ملجاء شيعه هستند؛ هيچ‌جاي ديگر هيچ راهي جز اين نيست.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

جواب سئوال زیر را وارد نمایید *