شاید توجه به اینصورت کمی معنا شود که وقتي شما مي گوييد «اياك نعبد» نمي توانيد يك مشار اليه در ذهن خودتان درست بكنيد و با آن حرف بزنید. 🔹در روايت امام باقر (عليهالسلام) هم دارد که ميفرمايند: «کُلَّمَا مَيَّزْتُمُوهُ بِأَوْهَامِکُمْ فِي أَدَقِّ الْمَعَانِي فَهُوَ مَخْلُوقٌ مَصْنُوعٌ مِثْلُکُمْ مَرْدُودٌ إِلَيْکُمْ؛» (بحارالانوار، ج۶۶ ص۲۹۳٫ ) ▫️هر […]
شاید توجه به اینصورت کمی معنا شود که وقتي شما مي گوييد «اياك نعبد» نمي توانيد يك مشار اليه در ذهن خودتان درست بكنيد و با آن حرف بزنید.
🔹در روايت امام باقر (عليهالسلام) هم دارد که ميفرمايند: «کُلَّمَا مَيَّزْتُمُوهُ بِأَوْهَامِکُمْ فِي أَدَقِّ الْمَعَانِي فَهُوَ مَخْلُوقٌ مَصْنُوعٌ مِثْلُکُمْ مَرْدُودٌ إِلَيْکُمْ؛» (بحارالانوار، ج۶۶ ص۲۹۳٫ )
▫️هر معنايي را که ذهن شما با دقت فراوان تصور کند نهايتا اين مفهوم مخلوق و مصنوعي مانند شما (و ساخته ذهن شما) ميباشد.» که به خود شمابرگشت داده می شود.
🔸موقع توجه حال انقلابي به دل دست مي دهد كه معنايي را درك ميكند كه يدرك و لا يوصف است (درک می شود اما توصیف نمی توان کرد). آن حال توجه است. اگر آن حال آمد، دعا مستجاب است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.