🎥 علوم تربیتی بخش سرمایه ای است که از طرف حق تعالی ارائه شده است و انبیا علیهم السلام هم خودشان تربیت می شدند و امت را تربیت می کردند.
بخشی از علوم، منتهی به ایمان می شود و روش های تربیتی از آن در می آید. عالم به این علم تربیت می شود؛ باور می کند؛ ادب می شود و آداب یاد می گیرد!
💠 علوم تربیتی بخش سرمایه ای است که از طرف حق تعالی ارائه شده است و انبیا علیهم السلام هم خودشان تربیت می شدند و امت را تربیت می کردند.
🔻 کل قرآن نسخه هایی در راستای نوع معرفت، همراه با تربیت آداب و ادب است . خدا حضرات انبیا سلام الله علیهم را هم تربیت می کرده است.
فَاصْبِرْ لِحُكْمِ رَبِّكَ وَلَا تَكُنْ كَصَاحِبِ الْحُوتِ إِذْ نَادَىٰ وَهُوَ مَكْظُومٌ
پس در برابر حکم و قضای پروردگارت [که هلاک کردن تدریجی این طاغیان است] شکیبا باش و مانند صاحب ماهی [یونس] مباش [که شتاب در آمدن عذاب را برای قومش خواست و به این علت در شکم ماهی محبوس شد] و در آن حال با دلی مالامال از اندوه، خدا را ندا داد. (سوره قلم – آیه ۴۸)
🔺 قرآن، نهج البلاغه و صحیفه مرکز القای این معارف است.
🔸 بخشی از علوم، منتهی به ایمان می شود و روش های تربیتی از آن در می آید. عالم به این علم، تربیت می شود؛ باور می کند؛ ادب می شود و آداب یاد می گیرد.
🔹 بوذر جمهر از استادش پرسید: مهتری که را شاید؟ استاد گفت: آن که بد از خوب بازشناسد و کار به کاردان سپارد؛ این کلید اساسی حکومت داری است!