🎤 قرآن وقتی حضرت عیسی علیه السلام را معرفی می کند، مفصل به هویت و کرامت حضرت مریم سلام الله علیها می پردازد.
قرآن همه جوانب الگوها را معرفی می کند؛ نمونه: حضرت مریم و حضرت عیسی مسیح علیهماالسلام. مفصل به هویت و کرامت حضرت مریم سلام الله علیها می پردازد. از نذر مادرش گرفته تا داستان سرپرستیش توسط حضرت زکریا سلام الله و بعد احوالات حضرت عیسی مسیح علیه السلام!
💠 قرآن کریم تا قیامت طریق را معرفی کرده است و از طرفی دیگر، به علم سفارش می کند؛ حتی اصول دین بر علم استوار است؛ معلم اول خداوند است!
🔸 جامعه باید اول به دانش، علم و دانایی بپردازد. صحبت سر علم تنها نیست؛ علم و باور این علم، متفاوت است؛ قرآن برای القای این علم به جامعه، الگوهایی را معرفی می کند!
اوست که در میان مردم بی سواد، پیامبری از خودشان برانگیخت تا آیات او را بر آنان بخواند و آنان را [از آلودگی های فکری و روحی] پاکشان کند و به آنان کتاب و حکمت بیاموزد، (سوره جمعه – آیه ۲)
🔻 من عندالله خیلی نعمت است، اما تجدید آن از عالم غیب به عالم ماده، ولایت ولی می خواهد! همه جا ظاهر نمی شود! این تجسم دوباره به میوه های غیر فصل، به اراده، حقیقت و ایمان مریمی عینیت می بخشد!
هر زمان که زکریا در محراب [عبادت] بر او وارد می شد، رزق ویژه ای نزدش می یافت. [روزی در کمال شگفتی] گفت: ای مریم! این رزق ویژه برای تو از کجاست؟! گفت: از سوی خداست. (سوره آل عمران – آیه ۳۷)
🔺 قرآن همه جوانب الگوها را معرفی می کند؛ نمونه: حضرت مریم و حضرت عیسی مسیح علیهماالسلام.
قرآن وقتی حضرت عیسی علیه السلام را معرفی می کند، مفصل به هویت و کرامت حضرت مریم سلام الله علیها می پردازد. از نذر مادرش گرفته تا داستان سرپرستیش توسط حضرت زکریا سلام الله و بعد احوالات حضرت عیسی مسیح علیه السلام!
🔹 آیت الله ناصری می گفتند: مادرم وقتی در ۱۴ سالگی فوت کرد، خیلی شکسته شدم. پناه بردم به عزت حضرت امیرالمومنین امام علی علیه السلام! بعد از آن عنایت امام را حس کردم و از آن جا محبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه را چشیده و آرام آرام دریچه ای از ادراک مافوق باز شد!
🔸 الگوها چه نوع ارتباطی با زیر مجموعه های اصل ایمان دارند؟ زندگی مهدوی یک مقدماتی در فرد و جامعه دارد که آیت الله ناصری، نمونه بارز آن بودند. ایشان ارتباطی فراتر از بعد ظاهری با مردم داشتند.