۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

  • 04 ژوئن 2016 - 9:33
  • 538 بازدید
تولیت بنیاد علمی فرهنگی هاد :  عبودیت و بندگی بزرگترین سرمایه امام خمینی(ره) بود
تولیت بنیاد علمی فرهنگی هاد :  عبودیت و بندگی بزرگترین سرمایه امام خمینی(ره) بود

تولیت بنیاد علمی فرهنگی هاد : عبودیت و بندگی بزرگترین سرمایه امام خمینی(ره) بود

تولیت بنیاد علمی فرهنگی هاد: عبودیت و بندگی بزرگترین سرمایه امام خمینی(ره) بود متصل بودن امام راحل به خداوند و توسل به اهل بیت(ع) رمز موفقیت ایشان بود. به گزارش پایگاه اطلاع ­رسانی بنیاد هاد، «حجت الاسلام والمسلمین جعفر ناصری»، در دومین همایش «تخصصی سالانه تبیین اندیشه‌های عرفانی اخلاقی حضرت امام خمینی(ره) » که به […]

تولیت بنیاد علمی فرهنگی هاد:

عبودیت و بندگی بزرگترین سرمایه امام خمینی(ره) بود

متصل بودن امام راحل به خداوند و توسل به اهل بیت(ع) رمز موفقیت ایشان بود.

به گزارش پایگاه اطلاع ­رسانی بنیاد هاد، «حجت الاسلام والمسلمین جعفر ناصری»، در دومین همایش «تخصصی سالانه تبیین اندیشه‌های عرفانی اخلاقی حضرت امام خمینی(ره) » که به همت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) اصفهان، مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی اصفهان و دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در سالن اجتماعات دفتر تبلیغات اصفهان برگزار شد، با اشاره به شخصیت والای امام راحل، اظهار کرد: قرآن کریم الگوهایی را برای امت اسلامی معرفی کرده که بزرگترین سرمایه این الگوها عبودیت و بندگی است.

وی با بیان اینکه مردان بزرگ، بدون سرمایه بندگی به جایی نمی رسند، خاطرنشان کرد: حضرت ابراهیم (ع)، زکریا(ع) و اولیای خدا اگر به چنین جایگاه والایی رسیده اند، به دلیل قرار گرفتن در مسیر بندگی و عبودیت بود و رمز ماندگاری آنها این صفت پسندیده است.

تولیت بنیاد علمی فرهنگی هاد با اشاره به اعتماد حضرت ابراهیم(ع) و هاجر به خداوند و گرفتن مزد و اجرشان در سایه این اعتماد و بندگی خدا، گفت: تمام سرمایه مردان بزرگ، عبودیت خداوند است.

وی تاکید کرد: امام راحل همواره در توصیه های خود به اقشار و آحاد ملت، وحدت کلمه برای اقامه توحید که متاثر از حس بندگی امام راحل در برابر خدا و تهذیب و تزکیه نفس بود، تاکید می کردند.

حجت الاسلام والمسلمین ناصری ابراز کرد: توفیقی که نصیب امام راحل شد، کمتر نصیب افراد می شود. حال باید به دنبال پاسخ این سئوال باشیم که ما در کجای این مسیر بندگی قرار گرفته ایم و آیا توانسته ایم در مجموعه های حوزوی اهتمام لازم را به معنویت و تهذیب داشته باشیم.

وی با بیان این که وجه تمایز امام راحل نسبت به دیگران، برقراری توازن میان بجث های نظری و عملی بود، ابراز داشت: متصل بودن امام راحل به خداوند و توسل به اهل بیت(ع) رمز موفقیت ایشان بود.

تولیت بنیاد علمی فرهنگی هاد با تاکید بر این که حرکت امام(ره) در راه احیا ظرفیت های توحیدی بود، ادامه داد: امروز باید به فکر مدیریت فرهنگی برای نسل های آینده بود و این مهم با توزان میان بخش های عملی و نظری حاصل می شود.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

جواب سئوال زیر را وارد نمایید *