۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

  • 06 سپتامبر 2016 - 11:28
  • 396 بازدید
تولیت بنیاد علمی- فرهنگی هاد: تحصیل کامل و دقیق، رمز درک صحیح طلاب از متون قرآنی و روایی است
تولیت بنیاد علمی- فرهنگی هاد: تحصیل کامل و دقیق، رمز درک صحیح طلاب از متون قرآنی و روایی است

تولیت بنیاد علمی- فرهنگی هاد: تحصیل کامل و دقیق، رمز درک صحیح طلاب از متون قرآنی و روایی است

 تولیت بنیاد علمی- فرهنگی هاد: تحصیل کامل و دقیق، رمز درک صحیح طلاب از متون قرآنی و روایی است درک صحیح از متون قرآنی و روایی قرآن، تنها ریشه در تحصیل کامل و مفید طلاب در سال های آغازین تحصیلی دارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد، «حجت الاسلام والمسلمین جعفر ناصری»، در مراسم […]

 تولیت بنیاد علمی- فرهنگی هاد:

تحصیل کامل و دقیق، رمز درک صحیح طلاب از متون قرآنی و روایی است

درک صحیح از متون قرآنی و روایی قرآن، تنها ریشه در تحصیل کامل و مفید طلاب در سال های آغازین تحصیلی دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هاد، «حجت الاسلام والمسلمین جعفر ناصری»، در مراسم آغاز سال تحصیلی مدرسه علمیه صاحب الزمان(عج) اصفهان که در سالن اجتماعات این مدرسه علمیه برگزار شد، با اشاره به الگوی زندگی در منابع قرآنی و روایی، اظهار کرد: هر چند که مفهوم “طی طریق ایمان” در قرآن و سیره نبوی و اهل بیت(علیهم السلام) تبیین شده است، اما دسترسی به آن نیاز به تلاش بسیاری دارد تا منجر به رشد اخلاقی انسان گردد.

وی افزود: انبیای الهی، هندسه ای کامل برای رشد زندگی دنیوی و اخروی انسان ها آماده کرده اند. وظیفه متقابلی که منجر به تکامل انسان ها نیز می گردد، شناخت و عمل به آن قواعد و راه هاست.

تولیت بنیاد علمی- فرهنگی هاد خاطرنشان کرد: علمای گذشته برای یافتن یک کتاب خطی، شهرهای بسیاری را پشت سر می گذاشتند تا به آن دسترسی پیدا کنند. اما اکنون، ارتباط با بزرگترین کتابخانه های دنیا برای طلاب مهیاست که باید قدردان این فرصت و نعمت بود.

وی ادامه داد: اگر مناسبت های عرفی و ملی مانند شب “یلدا” که تنها یک دقیقه بیشتر از شب قبل از خود است، را گرامی می داریم، در الگوهایی مانند شب “قدر” که قرآن کریم ما را رهنمون می سازد، نیز اهتمام لازم را داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین ناصری با بیان این که مرتبه عالی انسانیت، گم شده بشر است، اضافه نمود: فرصت حضور طلاب در حوزه های علمیه، دارای فراز و نشیب و سختی های بسیاری مانند مشکلات خانوادگی، تحصیلی و جامعه است که باید با همت مضاعف در پشت سر گذاشتن این موانع، قدردان این فرصت بود.

تولیت بنیاد علمی- فرهنگی هاد، با اشاره به اهمیت تحصیل صحیح و دقیق در پایه های نخست تحصیلی طلاب، ابراز کرد: اگر طلاب حوزه های علمیه انتظار درک صحیح از متون قرآنی و روایی داشته باشند، رمز دسترسی در آن را در تحصیل کامل و مفید در سال های آغازین تحصیل خود بیابند.

وی، در پایان، تأکید کرد: طلبه های جوانی که وارد فضای حوزه های علمیه می شوند، باید با همت و تلاش مضاعف با مشکلات دست و پنجه نرم کنند و انتظار نداشته باشند که همه چالش ها را به راحتی و بدون دغدغه پشت سر بگذارند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*