۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » گفتار های حجت الاسلام ناصری
  • 03 نوامبر 2016 - 12:29
  • 382 بازدید
اصحاب حضرت سید الشهداء علیه السلام (۸۳)
اصحاب حضرت سید الشهداء علیه السلام (۸۳)

اصحاب حضرت سید الشهداء علیه السلام (۸۳)

کد مطلب  :  ۸۳/ ۸۵/ ۹۵ در بین اصحاب كربلا هيچ فرد ضعيفي وجود ندارد. نوجوان سيزده‌ساله، لباس رزم مي‌‌پوشد و در مقابل آن همه دشمن با شمشيرهاي برهنه مي‌‌رود با اینکه حالت جنگجوهاي سابق و شمشيرهايشان ترسی داشته که هر كسي نمي‌‌توانسته در مقابل آن‌ها دوام بياورد. آن نوجوان در خطاب به دشمن می‌گوید: […]

کد مطلب  :  ۸۳/ ۸۵/ ۹۵

در بین اصحاب كربلا هيچ فرد ضعيفي وجود ندارد. نوجوان سيزده‌ساله، لباس رزم مي‌‌پوشد و در مقابل آن همه دشمن با شمشيرهاي برهنه مي‌‌رود با اینکه حالت جنگجوهاي سابق و شمشيرهايشان ترسی داشته که هر كسي نمي‌‌توانسته در مقابل آن‌ها دوام بياورد. آن نوجوان در خطاب به دشمن می‌گوید:

اميري حسينٌ و نِعمَ الأمير.[۱]

يك دوره تام و تمام الگو در همه زوایا در اين مجموعه (اصحاب كربلا) هست و نهايتِ گذشت هم از سوی آن‌ها اجرا شده است. فقط كافي است انسان از هر جنس و شجره‌‌اي باشد، يك مقدار توجه به اين جريان برايش حاصل شود و خودش را يك جايي ببيند؛ يعني دلش يك جايي بشكند، راهي پيدا كند و شروع به حرکت کند. بسیاری از این الگوهای پاک و مهذّب، افرادی مثل ما بودند و معصوم نبودند؛ ولی به سبب آن جوهره طلایی که داشتند، مورد عنایت قرار گرفتند و همراهی حضرت سید الشهداء علیه‌السلام رزق آن‌ها شد.

جريان حضرت سيدالشهداء علیه‌السلام  با مركز دل و عواطف، ارتباط دارد و شاید هيچ جرياني از جريان‌هاي اهل بيت علیهم‌السلام اين‌طور نباشد. گريه كردن بر حضرت صديقه طاهره سلام‌الله‌علیها هم طهارت، هم تحمل و هم ثبات قدم مي‌‌خواهد؛ ولي «سفينة الحسين اسرع»؛[۲] کشتی امام حسین علیه‌السلام  همه را سوار مي‌‌كند.

اين ارتباط و پیوند حاصل نمي‌‌شود، مگر اين كه انسان، در طول شبانه‌روز يك بخشي را براي تأمل و تفكر براي جريان حضرت سيد الشهداء علیه‌السلام و مطالعه مقتل بگذارد يا به گونه‌ای پيوندي برقرار كند. در این‌صورت به تدریج، دل مي‌‌شكند و بعد از آن، اين پیوند نبايد قطع شود.

————————————————-

[۱]. مناقب آل أبي طالب عليهم السلام (لابن شهرآشوب)، ج‌‌۴، ص۱۰۴٫

 [۲] . ینابیع الحکمة، مقدمه ج۱، ص۳۰۲٫

 

1 دیدگاه

  1. سلام و خداقوت .
    خدا طول عمر باعزت وبا برکت به حاج آقا عنایت کنن.من یک خانم خانه دار هستم و همه مطالب سایت و نرم افزار هاد رو دنبال میکنم.سخنرانی ها رو گوش میدم
    خیلی خیلی ممنون از زحمات کسانی که مطالب استاد رو نشر میدن.
    انشاءالله در پناه اهل بیت باشید.
    یا علی

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

جواب سئوال زیر را وارد نمایید *